diensten


Agressietraining (basis & verdieping)

“Omgaan met agressie en conflicten begint altijd eerst bij jezelf.”

Samen vertrekken we vanuit deze gedachte Je zult jezelf, jouw eigen fysieke spanningen, gedachten en emoties éérst onder controle moeten hebben voordat je invloed kan hebben op de ander, in dit geval de agressor. Na deze twee trainingen heeft u de 1e stap al gemaakt naar weerbaarheid! U heeft kennis van de verschillende vormen van agressie, kunde in het beheersen van uw eigen mate van spanning en leert om de grenzen aan te geven die bij u passen! Kortom, door het verkrijgen van meer kennis, zelfvertrouwen en vaardigheden zullen u en/of uw medewerkers beter in staat zijn om agressie en conflicten in een vroeg stadium te herkennen en deze bij te sturen naar een gewenste en veiligere werkomgeving!

Communicatietraining

De kennis van de basisprincipes van het communiceren vormen het fundament voor de kunde om hier efficient mee om te gaan. Contact maken en in contact blijven… of er bewust voor kiezen deze te verbreken. Interactief en verhelderend!


Teambuilding/samenwerkingstraining

In deze samenwerkingstraining staat jouw persoonlijke rol binnen het team, reflecteren op jezelf, feedback geven én krijgen centraal. Vervolgens gaan we met elkaar opzoek naar de kwaliteiten binnen het team en waar er kansen liggen om deze te versterken.

Naast de bovengenoemde trainingen bieden wij ook een diversiteit aan andere specialismen aan. interculturele communicatie, eerwraak, jeugdhulpvraagstukken, groepsagressie, coaching on the job, pesten, discriminatie en seksuele intimidatie zijn een greep uit expertisegebieden waarin wij ook trainingen en workshop/cursussen in aanbieden. Wij werken hiervoor met verschillende ervaren professionals/trainers en trainingsacteurs -die naast gepassioneerd- ook gespecialiseerd zijn op deze gebieden.

Indien wenselijk kunnen de trainingen ook in het Engels gegeven worden.
GreyInk - Communicatie Conflictmanagement Training en Advies